Het KAJ-congres

Afdrukken

Laat de stem van de basis klinken!

Het congres, de andere thema's

Dan ben jij uitverkoren om mee de toekomst van KAJ te bepalen!


Wat is een KAJ-congres?

Een KAJ-congres is een beslissingsorgaan waarop alle kernleden van KAJ Vlaanderen en Brussel mee kunnen beslissen over de inhoudelijke richting van KAJ. Het congres wordt afgesloten met een symbolische actie waarop we willen tonen wie we als KAJ zijn en waarvoor we staan.

Hoe gaan we te werk?

We werken vanuit wat we bij onze leden horen, dus worden de thema's met andere woorden bepaald door de zaken die onze leden bezighouden. Hiervoor is het natuurlijk noodzakelijk om goed te gaan zien, om zoveel mogelijk tussen je leden te zitten, te vragen hoe het met hen gaat en goed te luisteren en aandacht te hebben voor hetgeen ze allemaal vertellen. Het mag er natuurlijk tof en luchtig aan toegaan in een KAJ-afdeling, maar van een trekker van het congres verwachten we ook dat hij of zij ook over serieuze zaken durft babbelen met zijn of haar leden. Dat zijn de verhalen waarmee we willen werken.

We werken ook samen een ideale ledenfiche waarop alles kan opgeschreven worden, want zeg nu zelf, we vergeten allemaal wel eens iets, toch?

Wat zijn belangrijke data?

Het eerste voorbereidingsweekend zal, wanneer je de up2date in de bus krijgt, al voorbij zijn. Dat hoeft evenwel geen belemmering te zijn: je bent nog steeds welkom! We spreken graag met geïnteresseerde kernleden af om hen volledig up-te-daten over wat al gebeurd is. De bedoeling van het eerste weekend is om een eerste richting vast te leggen vanuit wat de aanwezige kernleden weten van en horen bij hun leden.

De datums van de volgende bijeenkomsten liggen nog niet vast, die worden namelijk bepaald op het eerste weekend.

Hoe kan ik meedoen?

Je contacteert ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat uiteraard weten waarom je graag wil meewerken aan het congres. We zoeken dan samen een datum om af te spreken en alles verder duidelijk te maken.

Wedstrijd! We weten het ook maar al te goed: het woord congres is oer en oersaai. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe naam! Heb je een fantastisch voorstel à la King Kong Gres? Aarzel dan niet om het door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maar kans op een waardevol KAJ-promopakket!