KAJ-noodnummer

02/246.53.06 is het noodnummer van KAJ!

Je belt dit nummer enkel in echte noodgevallen tijdens het weekend als je je vrijgestelde niet kan bereiken.

Tijdens de kantooruren is het noodnummer niet geschakeld, je kan ons op het nummer van het algemene secretariaat: 02/246.53.00 bereiken.

Sla dit nummer op in je GSM, wij hopen dat je het niet zult nodig hebben, maar je weet nooit...

De nodigen papieren voor de verzekering vind je hier:

 Aangifte Burgerlijke Aansprakelijkheid!

 Aangifte Lichamelijk Ongeval!

 

Noodsituaties

Als kernlid is het heel belangrijk dat je dit deeltje van de site eens grondig doorneemt. Maak er misschien zelfs een afdruk van. Het is belangrijk dat je weet wat je moet doen als er iets ernstigs gebeurt. De kans is klein dat er effectief iets gebeurt en hopelijk heb je het dus nooit nodig, maar een verbereid kajotter is er 20 waard.

Omgaan met noodsituaties – richtlijnen voor kernleden

Tijdens de kampperiode en ook tijdens het weekend voorzien we een permanentie om jullie dag en nacht bij te staan in geval van nood. Je kan KAJ tijdens de kantooruren bereiken op 02/246.53.00.

Buiten kantooruren, of tijdens de verlofperiode heft KAJ een noodnummer: 02/246.53.06

Je wordt vervolgens doorverbonden met een beroepskracht. Als hij/zij niet opneemt zal hij/zij je zo snel mogelijk opnieuw contacteren.

Gebruik het noodnummer enkel in dringende gevallen! Hiermee bedoelen we ernstige noodsituaties zoals serieuze ongevallen, brand,… Niet dringende situaties of informatieve vragen kunnen wachten tot de volgende dag. Ook verzekeringsvragen kunnen wachten tot de volgende dag.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

dvv belfius