Het lokaal, een tweede (t)huis

Afdrukken

Het lokaal, een tweede (t)huis: enkele handige tips!

Een écht KAJ-lokaal moet de gasten aanspreken, het moet hun plaats zijn. Ze moeten er zichzelf kunnen zijn, zich kunnen uitleven en zich ook thuis voelen!

Een lokaal voor een -16 zal er dan ook anders uitzien dan een lokaal voor een +16 of +20 werking. Zorg er dus voor het lokaal aangepast is aan elke leeftijd.

Voldoende ruimte voorzien in het lokaal is een must. Een lokaal volgestouwd met materiaal en rommel is voor de gasten helemaal niet aangenaam om te komen. Ook voor activiteiten is het belangrijk dat je voldoende ruimte ter beschikking hebt.

Laat de gasten ook meewerken aan de inrichting van het lokaal, zo gaan ze zich er meer thuis voelen en met veel plezier afkomen!

PAS OP: indien je het lokaal huurt, vraag dan wel altijd aan de eigenaar of je mag schilderen en aanpassingen doen aan het lokaal. Zo kan je veel ongemakken vermijden!

Hierna volgen enkele handige tips om je lokaal in te richten zoals je zelf wil. En vergeet zeker niet dat iedereen, dus ook de leden, hierbij kunnen helpen.


Aan de binnenkant:


Aan de buitenkant: