Afdrukken

Paasvakantie!!  Dan denken we aan chocolade eieren, even geen huiswerk... Maar we denken vooral aan de KAJ-cursussen! Deze zijn een tijd om nooit te vergeten omdat je hier een persoonlijke boost van krijgt.

Wij zijn op zoek naar unieke mensen die KAJ diep in hun hart dragen, die samen met vele andere kajotters iets willen veranderen. Gasten die willen bijleren, die zich engageren om hun afdeling beter te doen draaien, die oprecht geïnteresseerd zijn in hun leden... Kortom: gasten die super gemotiveerd zijn om KAJ te maken!

Animator

Wanneer? maandag 4 april 2016 vanaf 9u00 en eindigt op zaterdag 9 april om 16u00

Waar? Karel Cogge, Brugsevaart 50 te Nieuwpoort

Hoe inschrijven? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de melding " Ik wil mee op cursus animator" + naam, afdeling, adres en schrijf 90 euro over op BE20 7865 8466 5056 (mededeling: naam, ani, afdeling).

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen aan je vrijgestelde of aan Jeroen Accou en Marijke.

Hoofdanimator

Wanneer? dinsdag 5 april 2016 vanaf 19u00 en eindigt op zaterdag 9 april om 16u00

Waar? Sportchalets,Sluisvlietlaan te Oostende

Hoe inschrijven? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de melding "Ik wil mee op cursus hoofdanimator" + naam, afdeling, adres en schrijf 70 euro over op BE20 7865 8466 5056 (mededeling: naam, hani, afdeling).

Let's Go en laat je onderdompelen in de onvergetelijke ervaring van onze cursussen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen aan je vrijgestelde of aan Sanne en Jeroen van Ranst